Οι Υπηρεσίες μας

Για να γίνετε γρήγορα καλά χρειάζεται

  • Ακριβής διάγνωση
  • Αποτελεσματική φαρμακευτική αγωγή ή και
  • Αναίμακτη και Ατραυματική χειρουργική επέμβαση που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα πολλαπλά προβλήματα!

Ο Dr. Ηλίας Νικολόπουλος

Έχει εμμονή με την τελειότητα και πάθος για την ειδικότητα του την Ωτορινολαρυγγολογία και τη Χειρουργική.

Είναι ένας από τους ελάχιστους Ιατρούς που γνωρίζει και επεμβαίνει χειρουργικά σε ολόκληρη την περιοχή της Κεφαλής, του Τραχήλου της Ρίνας και του Θυρεοειδούς.

Συνδυάζει και εξελίσσει διαρκώς τις γνώσεις, τη χειρουργική τεχνική και την εμπειρία του από τις πολλαπλές Εξειδικεύσεις που έχει λάβει, του Γενικού Χειρουργού, του Νευροχειρουργού, του ΩΡΛ με περαιτέρω εξειδίκευση στην πλαστική Χειρουργική  του ΠαιδοΩΡΛ, της Διδακτορικής του Διατριβής στην οποία αρίστευσε αλλά και τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα που μόνο το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών παρέχει διαρκώς, για να  πετυχαίνει  να κάνει τους ασθενείς του γρήγορα καλά, με κόστος που είναι εύκολα διαχειρίσιμο!

Έτσι είναι σε θέση να αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα της περιοχής που είναι από τις πιο δύσκολες να χειρουργηθούν στο ανθρώπινο σώμα διότι  διέρχονται απ’ αυτή σημαντικά πλέγματα νεύρων αλλά και ευγενείς και ευαίσθητες δομές, όπως είναι οι μήνιγγες και ο εγκέφαλος, ο οφθαλμός, το οπτικό νεύρο και μεγάλα αγγεία.

Αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής που μόνο το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών παρέχει διαρκώς, καταργώντας αμέσως τεχνολογίες που έχουν ξεπεραστεί.

Χειρουργεί Ενδοσκοπικά με Navigator με τη βοήθεια ενδοσκοπίου, κάμερας υψηλής ευκρίνειας και μόνιτορ για ασφάλεια του ασθενούς, ριζική αποκατάσταση,  ταχεία αποθεραπεία και παραμονή στο Νοσοκομείο μόνο μιας ημέρας.

Μάθετε περισσότερα.

Ατραυματική και αναίμακτη επέμβαση.

Χρησιμοποιεί εργαλεία Μικροχειρουργικής ώστε να απομακρύνει την παθολογία χωρίς να τραυματίζει τους γύρω υγιείς ιστούς.

Κάνοντας διαρκώς αιμόσταση  ώστε να χειρουργεί σε καθαρό πεδίο.

Εντοπίζει προεγχειριτικά όλες τις βλάβες εκτός από την πρωτοπαθή εστία και τις αντιμετωπίζει ταυτόχρονα, με μία χειρουργική επέμβαση, σε συνεργασία με κορυφαίο Ακτινολόγο στο Διαγνωστικό τμήμα Υπερήχων του Ιατρείου του.

Μάθετε περισσότερα.

Η ταυτόχρονη επέμβαση σε όλες τις βλάβες με μία εγχείρηση είναι αυτή που, με την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία, εξασφαλίζει ριζική αποθεραπεία και ταχεία αποκατάσταση του ασθενούς.

Ο ενδελεχείς προεγχειρητικός έλεγχος με υπέρηχο γίνεται παρουσία του χειρουργού ο οποίος δίνει κατευθυντήριες οδηγίες και αποκτά πλήρη αντίληψη των ευρημάτων δια ζώσης και όχι από μία αναφορά μετά το τέλος της εξέτασης όπως γίνεται συνήθως.

Επιτρέπει τον πλήρη προσδιορισμό με ακρίβεια χιλιοστού των προς αφαίρεση ευρημάτων σε όλη την έκταση της περιοχής της Κεφαλής του Τραχήλου και του Θυρεοειδούς.

Ολοκληρώνεται με παρακέντηση και ταχεία βιοψία με την παρουσία εξειδικευμένου συνεργάτη Ιατρού Κυτταρολόγου εφ όσον παραστεί ανάγκη.

Ετοιμάζεται στη συνέχεια λεπτομερής χαρτογράφηση και αναλυτικό σχέδιο εγχείρησης ώστε τίποτα να μην αφήνεται στην τύχη, που αντιμετωπίζει πλήρως όλα τα προβλήματα.

Το αποτέλεσμα είναι η ταχεία αποθεραπεία του ασθενούς.

Για να κλείσετε ραντεβού πατήστε εδώ.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH